Sally syksyllä 2010

Sally syksyllä 2010

Sally on Turun ammattikorkeakoulun sosiaalialan koulutusohjelman opiskelijoiden yrittäjyysvalmiuksien kehittämisohjelma ja -väline. Sally on lyhenteensä mukaisesti, sosiaalialan liiketoimintaosaamisen kehittämistä yhdessä.

Ohjelman valmistelu alkoi ideana tammikuussa 2010. Syksyn 2010 opiskelijoiden Tukialus palvelutoiminnan  projektiryhmä Sally teki opettajien ja opiskelijoiden yrittäjyyskiinnostuskartoituksen, haastatteli Turun ja lähikuntien sosiaalitoimen johtoa ja valmisteli Sally Starttipäivän järjestelyitä.

Sosiaalialan koulutusohjelman, sosionomi (AMK) opiskelijoiden ja Turun seudun uusyrityspalvelukeskus Potkurin edustajat pitivät asiasta ideointipalaverin 20.9.2010

Sally starttaa varsinaisesti 3.11.2010 Sally is Here starttiseminaarissa.

Sallyn resurssit ja rahoitus

Sally toimii osana sosionomi (AMK) koulutuksen A4 opintokokonaisuutta -  Palvelujen tuottaminen, johtaminen ja kehittäminen. Sallyn kehittäminen ja ylläpito tapahtuu opintokokonaisuuden opettajien, opiskelijoiden ja koulutusohjelman yrittäjyyskumppanien yhteistyöverkostoa. Sallyn rahoituspohjaa on tarkoitus laajentaan vuonna 2011 palvelutoiminnan tulorahoituksella sekä rahoitukseen mukaan tulevien yhteistyökumppaneita hakemalla.