Tasokas - haastaa opiskelijat ja opettajat toimimaan yhdessä

Opiskelijat vastaan opettajat pesismatsin sääntömeeting 24.5.2012


Tasokas?

Turun ammattikorkeakoulun sosionomi (AMK) opiskelijoiden klubi Tasokas aloitti toimintansa lukuvuonna 2011-2012. Tasokas toimii mm. linkkinä sosionomi (AMK) ryhmien ja opiskelijoiden keskuudessa.

Pesiksen oppituntia opettajille

Tasokas haastoi sosionomien opettajat pesäpallo-otteluun. Ottelu pelattiin kauniissa kesäpäivän tunnelmissa Luolavuoren kentällä 24.5.2012. Vaikka opettajat toivat pelin alussa hutunkeiton yhteydessä viimeisenä valttikorttinaan firmapesiksen säännöt, oli murskatappio jo silloin aistittavissa. Tiimityön ja huolellisen valmistautumisen oppitunti oli opettajille kova, mutta kaikki mahdollinen opittavaksi tarkoitettu otettiin varmasti talteen: säännöt, oman tiimin vahvuudet (?) ja  mitenpäin mailaa käytetään. Ensi kerralla jokainen opettaja lupaa myös avata räpylä ennen kun on liian myöhäistä :)

Heti ottelun jälkeen käytiin jo keskustelua urheilutapahtumien jatkosta. Ja mitä ilmeisemmin jatkoakurssia opettajille on tulossa.

Tukialus ja Tasokas

Tukialus on ollut Tasokkaan alkuaskelissa mukana syksyllä 2011. Syksyksi 2012 Tukialus on suunnitellut palvelujen tuottamisen, kehittämisen ja johtamisen ja Tukialus toimintaan liittyvää opiskelija- ja sidosryhmätapahtumaa sekä ehdottanut Tasokkaalle yhteistyötä samoihin ajankohtiin sijoittuvan opiskelijapikkujoulun järjestelyiden tiimoilta. Katsotaan mitä syntyy.

Lue lisää Tasokkaan alkumetreistä Tukialus-Facebook ryhmästä ja liity mukaan ryhmään.  Tukialus 2011 - yhteisöks-projektin terveisiä

Liity joukkoon