Regatta takana, uusi vuosi edessä!


Regatta on nyt onnistuneesti takana, ja oli mukavaa saada positiivista palautetta osallistujilta! Ensivuonna Tukialus jatkuu jälleen.


Hieno ja rento iltapäivä on vietetty monien tuttujen ja tuntemattomien parissa, meitähän oli yhteensä yli 100 osallistujaa. Jokaiselle varmasti oli jotakin ja jokainen koki jotain uutta, ainakin palautteiden perusteella. Hyvänmielen -tapahtumaksi voisi Regattaa luokitella, koska iloista ja aktiivista oli meininki alusta loppuun. 
Osaa opiskelijoista ja työelämän ihmisistä onni potkaisi, koska he ”löysivät toisensa”. Mikäs sen parempaa kuin saada hyviä kontakteja työelämään ja tuleviin ammattilaisiin!

Välillä keskusteltiin täyttä asiaa vakavammalla mielellä, mutta rentoa rupattelua ei unohdettu. Jokainen ständi oli opiskelijoiden osalta onnistunut ja Regatta vastasi yli 90% odotuksia. Regatta myös palveli opiskelijoita Tukialuksen päätöstapahtumana hyvin.

Palautetta antoi yli 50 opiskelijaa ja vierailijoiden puolelta saatu palaute antoi puhtia koko tapahtuman ajan.  Otamme palautteen pohdintaan ensivuotta ajatellen, aina voi suoritustaan parantaa. 
Kiitos kaikille osallistujille, mahdollistitte hienon tapahtuman!