Tukialus-toiminta syksy 2013 ja opintokokonaisuus A4 päättyivät15.11.2013

Syksyn 2013 Tukialus päätökseen 15.11

Tukialus syksy 2013 opintokokonaisuuden A4 Palvelujen tuottamisen, kehittämisen ja johtamisen  "koulutuspurjehdus" saapui päätökseensä 15.11.2013.

14.11 toteutettu Tukialuksen loppuseminaari järjestettiin nyt kolmatta kertaa Tukialus kumppaneille ja työelämälle suunnattuna minimessu-tapahtumana. Vieraita olikin työelämästä, ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämisyksiköstä, sote opiskelijaosuuskunnasta ja opettajia muista ammattikorkeakoulun yksiköistä. Loppuseminaarissa Tukialuksella syksyllä 2013 toteutettujen toimeksiantojen rinnalla esillä olivat myös hyvinvointipalvelu-tulosalueen tutkimus- ja kehittämistoiminnan hankkeet. Tilaisuudessa oli mahdollista tutustua myös tarjolla oleviin opinnäytetyötilauksiin.

15.11.2013 opintokokonaisuuden viimeisen koitoksen (tentin) jälkeen oli Tukialuksen palvelujen toteuttajilla ja opettajilla aika nauttia ansaitusti myös oman työnsä "yritystuloista". Iltapäivä aloitettiin lounaalla ravintola Juliniassa. Ruokailun jälkeen jatkettiin Kaarinan Piispanristille, jossa kaupunkisotanäyttämöksi muutetussa teollisuushallissa otettiin toisista mittaa värikuulasodassa. Allekirjoittanutkin löytää helposti omasta kehostaan 3 "sotamuistona" saatua mustelmaa. Mutta, hauskaa oli :). Lisätietoa: Opintokokonaisuus Nsost11 sosionomi (AMK) opetussuunnitelmassa

Apulaisrehtori Juhani Soini viihtyi 14.11 Tukialus MAININKI-loppuseminaarissa

Torstain loppuseminaariin kiireiltään ehti myös ammattikorkeakoulumme apulaisrehtori Juhani Soini, joka viihtyi erinomaisesti koko seminaarin ajan opiskelijoiden parissa tutustuen perusteellisesti kaikkien projektien tuloksiin ja opiskelijakokemuksiin.

Juhani kirjoitti käynnistään myös omassa blogissaan Turun ammattikorkeakoulun intranetissä, Messissä. Ikävä kyllä tuo blogikirjoitus näkyy ainoastaan ammattikorkeakouluyhteisön jäsenille :(

Tukialus-yhteisö Facebookissa

Lue lisää Tukialuksen toiminnasta ja syksyn 2013 opiskelijatiimien kuulumisia Tukialus Facebook-ryhmän sivuilta. Liity myös ihmeessä kaikille avoimeen ryhmään, niin saat tietoa jatkossa Tukialuksen kuulumisista, työelämän koulutustapahtumista ja rekrytointi-ilmoituksista suoraan Facebook-uutisiisi.Vuosikurssi Nsosts11 jatkaa kohti uusia haasteita
Opintokokonaisuusvastaavana kiitän suuresti Nsosts11 ryhmää erinomaisesta Tukialus-hengestä sekä toivotan kaikille hyvää harjoitteluaikaa ja tsemppiä suuntautumisvaihtoehdon opintoihin. 

Toivottavasti näemme monen muun Tukialukselta lähteneen jo työelämässä vaikuttavan sosionomin tapaan myös teitä Tukialuksen uusien toimeksiantajien joukossa jo vuonna 2015.

Lisätieto Tukialus toiminnasta vuodesta 2006 alkaen löydät tämän blogin vasemman reunan linkeistä.

Ollaan yhteydessä.