Tukialus 2015 - Täysikymppi :)

Vuonna 2015 juhlitaan synttäreitä

Hyvä Tukialuksen ystävä. Vuosi 2015 on Tukialuksella juhlavuosi. Kymmenen vuoden aikana mukana matkalla on ollut 469 opiskelijaa ja 86 työelämätoimeksiantoa. Juhlikaamme sitä, sillä Tukialus on ollut jo ikänsäkin puolesta Turun ammattikorkeakoulun yksi innovaatiopedagogiikan ja yrittäjyyden oppimisympäristöjen uranuurtajista.

Monialaisuus ja kansainvälisyys haasteena
Tänään työelämässä tiivistetään rivejä, sosiaali- ja terveysala toimii entistä enemmän yhtenä kokonaisuutena. Ammattikorkeakoulussakin joskus sekoitetaan moniammatillisuus ja monialaisuus keskenään. Tukialus aikookin vuonna 2015 olla monialaisuuden suhteen aloitteellinen. Keväällä 2015 aloitetaankin neuvottelut kulttuurin-, muotoilun- ja kaupan alan koulutusten kanssa työmuodoista, joiden kautta työelämätoimeksiantojen toteutuksissa päästäisiin erilaista osaamista hyödyntäen, entistä erilaisempiin ja tuoreempiin ratkaisuihin työelämälle.
Tukialus-toiminnan kansainvälinen näkökulma on ollut tähän asti projekteihin liittyvää vieraskielistä kirjallisuutta ja pari ulkomailla tehtyä pilottiprojektia. Vuoden 2015 aikana Tukialus-toimintamallia tuodaan näkyväksi kansainvälisesti sekä sosiaalialan että korkeakoulutuksen kentällä sekä kehitetään "hallinnon projektiopintoja" kansainvälisten opiskelijavaihtojen yhteydessä.

Tehdään asioita vähän eri tavalla


Koko Tukialus kehittäjäpalvelut Facebook-ryhmä toivottaa Lindsey Stirlingin - maailmankuulun HipHop-viulistin - rajoja rikkovan esityksen ja musiikkiesityksen siivittämänä - 

Rentouttavaa Joulua ja Innostunutta Uutta Vuotta 2015.